Vip Tools

Exclusieve verdeler 

Vip Tools is invoerder en verdeler van kwalitatieve producten van SATA, RUPES, IRT & DRESTER in België. In het productengamma van deze topmerken vinden we gereedschappen om voorbereidingzones, menglabo's, spuitcabines, ... volledig uit te rusten. Bovendien zijn onze mensen enorm vertrouwd met de producten en zetten ze u op weg door het geven van technische informatie en eventueel een demonstratie.

Drester

DRESTER

Drester is een internationale pionier op het vlak van ontwikkeling van pistoolreinigers. Het heeft een breed assortiment aan pistoolreinigingsproducten om op de specifieke vraag van de klant te beantwoorden. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste kenmerken van de Dresterproducten.

Website Drester

IRT

IRT

Door een voortdurende keuze van de beste materialen en de laatst beschikbare technologieën slaagt IRT Systems er in kwalitatief zeer hoogwaardige droogtoestellen aan te bieden. Alle componenten zijn, indien nodig, eenvoudig vervangbaar. De stevige en stabiele constructie gekoppeld aan intelligente elektronica zorgen ervoor dat u jarenlang plezier zult beleven aan deze toestellen!

Website IRT

Rupes

RUPES

Het voortdurende zoeken naar innoverende soluties, de concentratie op de design, de aandacht voor de klanten en het punctuele streven naar total quality, zijn de ingrediënten waarmee RUPES een van de meest vooruitstaande bedrijven is geworden in het panorama van de professionele elektrische en pneumatische gereedschappen op wereldniveau.

Website Rupes

Sata

SATA

Sinds meer dan 100 jaar vernieuwt en vervaardigt SATA pistolen voor het verspuiten van watergedragen of solventhoudende producten. Elk nieuw SATA pistool wordt gemonteerd en individueel getest vooraleer verpakt te worden. Spuitpistolen, luchtfilters en uitrusting voor ademhalingsbescherming genieten van 1 + 2 (optie) jaar garantie = 3 jaar! Hiervoor volstaat het uw pistool te registreren op de SATA website.

Website SATA

Scangrip

SCANGRIP

Scangrip verdeelt een gamma van professionele lichtapparatuur vervaardigd uit de nieuwste LED technologie

Website Scangrip

Stel je vraag
Menu